Livebet

(71') Nansy-Pari over 2.5 @2.05
(23') Barcelona 1 HT @1.7
x 25 units                                                WIN +42 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση

Mάλαγα-Μπέτις Χ/1 @4.33
x 20 units                                            -20 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Livebet

(48') Παρί gg @1.60
(62') Πάρμα οver 3.5 @1.5
x 100 units                                              WIN + 140 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Live ταμείο - Ανανεωση μπανκας.


Μαν. Σίτι over 4.5 @1.8
(45')'Iπσουιτς (0-0) 1 @1.9
x 60 unit WIN 205 units


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.230 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 0 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4435 μονάδες

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Επιτέλους ταμείο - Ανανέωση μπανκας


Παρολί μικρων Βρετανίας
over Grisby- Kiddermnister @1.72
over Μπρειντρι- Αλφρετον @ 1.60
Dundee Utd-Dunfermlin 1 @1.4
East Sterling-Annan over @ 1.62
Ipswich-Barnsley 1 @1.60
Σύνολο 20 μονάδες WIN 200

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.083 μονάδες.
Ανοιχτά μπετ: 119 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:0 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 
4.283 μονάδες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Livebet

Όπως σε όλα τα παιχνίδια στη έδρα της στα οποία μένει πίσω στο σκορ, η City αναμένεται να επιτεθεί κατά κύματα στο β΄ ημίχρονο.


(45΄) Μαν. Σίτι-Σάντερλαντ (1-2 ΗΤ) 1 @2.72
x 100 units


Για όσους φοβούνται τη συγκεκριμένη επιλογή, αξία υπάρχει στο over 4.5 @1.8 καθώς η Σίτι αναμένεται να ανοιχτεί και μπορεί να δεχτεί κάποιο γκολ στην κόντρα.


Μαν. Σίτι over 4.5 @1.8
(45')'Iπσουιτς (0-0) 1 @1.9
x 60 units                                                          WIN + 145.2  units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις ΣΚ

"Βρωμιαρα - Πονηρή" 5αδα
Πανιώνιος- Λεβαδειακός Χ @2.90
Κερκυρα - Αεκ 1over @6.5
Mπολονια- Παλερμο 2-2 @ 11
Εμπολι - Τορινο Χ @ 2.90
Αντάλιασπορ - Μπουρσασπορ Χ/2 @5,5
Συστημα 2/3/5 2 μοναδες σε καθε 2αδα και 1 μοναδα στις 3αδες και την 5αδα Συνολο 31 μοναδες

Καλο σύστημα
Nυρεμβέργη- Μπαγιερν 2 over @ 1,95
Αστερας Τριπολης -Οφη 1 @ 2.10
Σαν Νικολας- Ροζελαρε ovερ @ 1.95
Αντάλιασπορ - Μπουρσασπορ 2 @ 2.5
Μαλαγα - Μπετις 1over @ 2.5
Mπολονια- Παλερμο Χ @ 2.4
Συστημα 4/5/6 Με 4 μοναδες στις 22 στηλες Συνολο 88 μονάδες

Σύστημα Αγγλιας
ΚΠΡ - Αρσεναλ 2over @ 2,20
Μπερι- Τρανμιρ 2 @ 2,5
Μανφσιλντ- Eμπσφιλντ 1 over @1.95
Πλυμουθ- Μπραντφορν 1 @ 2.1
Παρτικ - Λιβινγκστον over @1.9
Σύστημα 3/4/53 μοναδες στις 16 στηλες Συνολο 48 μονάδες

Παρολί μικρων Βρετανίας
over Grisby- Kiddermnister @1.72
over Μπρειντρι- Αλφρετον @ 1.60
Dundee Utd-Dunfermlin 1 @1.4
East Sterling-Annan over @ 1.62
Ipswich-Barnsley 1 @1.60
Σύνολο 20 μονάδες                                     WIN + 180  units

Παρολι των γκολ
Λεβερκουζεν - Φραιμπουργκ g-g @ 1.66
Wolves-Bolton over @1,85
Peterborough-Leicester over @ 1.67
Carlisle-Huddersfield over @ 1,85
Σύνολο 40 μονάδες

Παρολι 2ημερου
Γκεντσλερ-Μανισα 1 @1,36
Γαλατα- Ορντουσπορ 1 @ 1,25
Λέτσε- Τσεζενα 1 @ 1,53
Φιορεντινα- Κιεβο 1 @1.72
Γκροινιγκεν- Χερενφειν over @1.53
Σύνολο 50 μονάδες

4αδα 2ουσες επιλογες
Βερντερ-Μαιντς 1 @2.1
Μπενφικα-Μπραγκα over @1.9
Σοσο-Μπρεστ 1 @2
Βαγιαδολιδ- Λας Παλμας g-g@1.83
Σύνολο 20 μονάδες                   


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.380 μονάδες.
Ανοιχτά μπετ: 297 μονάδες.

Mακροχρόνια στοιχήματα:0 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο:
4.083 μονάδες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Σαββάτου

Μάνσφιλντ over @1.65
Πιτέρμπορο over @1.72
Mπλάκπουλ over @1.72
x 25 units


Άρσεναλ gg @1.8
Tσέλσι under @1.8
Έβερτον 2-3 γκολ @1.95
x 20 units


Πλίμουθ 1 @2.2
Πόρτσμουθ 1 @2.4
Γουέστ Χαμ Χ @3.4
x 7 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Hρθε η ώρα.

Αυτό το ΣΚ έχω το προαίσθημα οτι επιτέλους θα γλυτώσουμε απο τα δοκάρια και θα γεμίσουμε τις τσέπες μας. Αρχικά θα κάνω μια ανάλυση των σημείων που πιστεύω ανα χώρα - πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προτάσεις της ημέρας.

Ελλάδα-Τουρκία
Η ανάλυση που υπάρχει στο blog απο τον αγαπητό formaika με καλύπτει πλήρως για τα δυο "βρομιάρικα πρωταθλήματα" που φτάνουν στο τέλος καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές τοσο στο δικό μας όσο και στων γειτόνων η βαθμολογία και οι φιλικές σχέσεις μετράν παραπάνω απο φόρμα και ειδησεογραφία. Έτσι απο Τουρκία κρατάω το 2 της Μπούρσα (και Χ/2 τελικό για τους πιο "πονηρους"), και τους 2 μικρούς άσσους απο Γκεντσλέρ και Γαλατά. Ενώ απο τα δικά μας τα μέρη τους άσσους για Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα ενω θα προσθέσω και το Χ στο ματς του Πανιωνίου με το Λεβαδειακό που είναι πολύ πολύ βολικό.

Βέλγιο
Η αγωνιστική στα Playoff του Βελγίου και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες ώστε να ποντάρουμε κάτι ωστόσο πρέπει να επισημάνω κάτι ώστε να το έχουμε στο μυαλό μας καθ΄όλη τη διάρκεια του θεσμού. Η ομάδα της Λόκερεν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την εξασφάλη της εξόδου στην Ευρώπη είναι παντελώς αδιάφορη, εαν είχαμε μια καλύτερη ομάδα απέναντι της θα την κόντραρα αλλα η Ζούλτε δε μου γεμίζει το μάτι, παρ' ολα αυτά το Χ2 Ζούλτε στο 1.82 ίσως αξίζει. Το σημείο που θα κρατήσω απο το Βέλγιο ωστόσο προέρχεται απο τη 2η κατηγορία και είναι το over στην αναμέτηση Σαν Νικολας- Ροζελαρε, πρόκειται για 2 άκρως επιθετικές ομάδες  σε ένα πρωτάθλημα που βλέπουμε πολλά γκολ. Η Ροζελάρε έχει τα περισσότερα over στην κατηγορία σε 28 ματς 20 over και το 1,95 που βρίσκουμε το over είναι υπερβολικό κυρίως λόγω της αντιεμπορικότητας του πρωταθλήματς... εμας όμως είτε η ομαδα λέγεται Μπαρτσελόνα είτε Δριμυκλανα μας νοιάζει να μας πληρώνει έτσι αυτό το όβερ θα τιμηθεί στο καλό μας συστηματάκι.

Ισπανία
Αρχίζοντας από τα σαλόνια της Primera Division το καλύτερο σημείο που βλέπω είναι ο άσσος της φορμαρισμένης Μάλαγας απέναντι στη βολεμένη ομάδα της Σεβιλλης της Μπέτις. Τα πετροδόλλαρα των Αράβων δείχνουν επιτέλους να πιάνουν τόπο, οι "αντσούγιες" όπως τους αποκαλούν έχουν πιάσει καταπληκτική φόρμα και με ηγέτη το Ροντον που σκοράρει ασταμάτητα έχουν φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στο Ch.l. της επόμενης χρονιάς. Απέναντι στη βολεμένη Μπέτις πιστεύω οτι δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα και ετσι παίρνουμε δυνατά τον ασσο της Μάλαγα στο 1,62 καθώς όμως και το 1over που δίνει 2,5 μοναδες. Συνεχίζοντας τη βόλτα μας στην Primera θα στηρίξω 2 ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε δινή βαθμολογική θέση αλλα δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Πρώτη και καλύτερη η Σαραγόσα, μπορεί να μας πλήγωσε πολύ με το διπλό μέσα στο Μεστάγια αλλά με τη νίκη της απέναντι και στην Ατλέτικο έδειξε οτι δεν ήταν μια φωτεινή εξαίρεση και οτι θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για να πετύχουν αυτό που μέχρι ενα μήνα πριν έμοιαζε ακατόρθωτο τη σωτηρία. Αν θέλουν να το πετύχουν αυτό πρέπει να πάρουν κάτι από την έδρα της άμεσης ανταγωνιστριας του της Χιχόν, Χ2 Σαραγόσα λοιπόν στην προσπάθεια για παραμονή. Στο 2ο σημείο που θα κρατήσω θα στηρίξω το καυτό Ανοέτα και τη Ρεαλ Σοσιεδάδ η οποία μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα κινδυνεύει και απεναντί της βρίσκει ακόμα μια βολεμένη και ντεφορμέ ομάδα τη Βαγιεκάνο. Συμαχός μας και η παράδοση καθώς στα 9 τελευταία ματς η Σοσιεδαδ έχει 6 νίκες 2 ματς ελειξαν ισσοπαλα και μια φορά ηττήθηκε 1 Σοσιεδαδ λοιπόν και 2,10.
Secunda Division  τώρα και g-g στο ματς της Βαγιαδολιδ με τη Λας Πάλμας, 2 φορμαρισμένες ομάδες οι οποίες προέρχονται απο 4 συνεχομενα g-g και οι 2 και βρίσκουν εύκολα το δρόμο για τα αντίπαλα διχτυα. Θα ακολουθούσα για ακόμα μια φορά την πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα της Ευρώπης τη Ντεπορ που καλοπληρώνει στο 2.10 λίξο όμως το γεγονός οτι η Χιρόνα στα τελευταία ματς το παλεύει για τη σωτηρία λίγο οτι απομακρύνθηκαν απο τη δεύτερη Θέλτα και είναι χαλαροί με αποθάρυναν για να το έχω στις βασικές μου επιλογές.

Γερμανία- Bundesliga
Λίγα πράγματα απο το αγαπημένο μας πρωτάθλημα της Γερμανίας που η υπόθεση τίτλος είναι υπόθεση 2, μετά τη χθεσινή γκέλα της Ντόρτμουντ η Μπαγιερν είναι υποχρεωμένη να κερδίσει σήμερα ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι τίτλος για τα καλά το διπλό απέναντι στην Νυρεμβέργη δεν πληρώνει καλά ωστόσο όπως όλοι θα έχετε διαπιστώσει οι νίκες της Μπάγιερν έρχονται πάντα με πολλά γκολ ετσι το 2 over στο 1,95 αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τους φορμαρισμένους Βαυαρούς. Στα υπόλοιπα ματς δε βλέπω δυνατά κάποια σημεία ίσως αξίζει για ένα συστημα η ισσοπαλία στο ντέρμπυ σωτηρίας αναμεσα στο Αουγκσμπουργκ και την Κολωνια καθώς κανείς δε θα θέλει να χάσει, και το g-g στο ματς της ντεφορμέ Λεβερκουζεν με τη Φραιμπουργκ είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα ματς που έχουν δώσει οι 2 ομάδες απο το 94 και μετά έχουν σκοράρει και οι 2 (με εξαίρεση ένα).

Ιταλία
Serie A Πάμε και στους αγαπημένους μας μακαρονάδες όπου τις τελευταίες αγωνιστικές κάθε χρόνου έχουν την τιμητική τους στις επιλογές μας. Ήδη δυο ισσοπαλίες κατηφορίζουν στις αγόρες εμείς όμως θα κρατήσουμε τη μια απο τις δυο καθώς στο ματς της Αταλάντα με την Κάλιαρι καταρχάς η ομάδα του Colantuono έδειξε και την προηγούμενη Κυριακή που όλος ο κόσμος την επαιξε στην ισσοπαλία με τη Μπολόνια οτι δε χαρίζεται σε κανέναν, απο την άλλη έχει απομακρυνθέι απο τη ζώνη υποβιβασμού έτσι δε θα πληρώσω και πάλι για να μάθω εαν "αλλάξαν τα μυαλά τους". Η ισσοπαλία που θα ποντάρω είναι αυτή ανάμεσα στη Μπολόνια και το Παλέρμο, η Μπολόνια έρχεται από 2 εντός έδρας ισοπαλίες και το Παλερμο από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες επίσης (ανεξαρτήτου έδρας) ήρθε η ώρα να τις κάνουν 3. Χ Μπολόνια- Παλέρμο λοιπόν και μάλιστα με το αγαπημένο μας 2-2. Δεύτερο σημείο που θα κρατήσουμε απο την Ιταλία είναι ο άσσος της ιστορικής και αγαπημένης Φιορεντίνα, η ομάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει πλησιάσει στη ζώνη του υποβιβασμό και το βολεμένο Κιέβο είναι ο ιδανικός αντίπαλος ωστε να απομακρυνθεί απο αυτή μια και καλή Στα υπέρ μας η εκπληκτική παράδοση για τους βιόλα αλλά και η ειδησιογραφία καθώς η ομάδα της Βερόνα θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Άσσος για τη Φιορεντίνα ομάδα του μεγάλου Μπατιστούτα, του Ντιλίβιο και του Βρύζα.Τρίτο και τελευταίο σημείο που θα κρατήσω είναι ο πολυπαιγμένος άσσος της Λέτσε παρά το γεγονός οτι δε μου αρέσει σαν απόδοση η ομάδα της Τσεζένα τα έχει παρατησει για τα καλά και η νίκη για τη Λέτσε είναι μονόδρομος εαν θέλει να ελπίζει στην παραμονή. Από τη δυτερή κατηγορία της Ιταλίας δε ξεχωρίζω κάτι με εξαίρεση ίσως τη βολική ισοπάλία στο Εμπολι-Τορινο.

Γαλλία-Ολλανδια.
Tελειώνοντας θα δούμε εν τάχει και τα 2 πρωταθληματα του Σαμπιονα και της Εredivisie που δεν έχουμε κάποιο σημείο που να μας αρέσει πολύ. Στην ολλανδία είναι πολύ πιθανα τα over στα Γκροινιγκεν- Χερενφειν, Αιντχοφεν- Φενλο, Τβέντε- Ρόντα και Αγιαξ-Χέρακλες ωστόσο είναι σε πολύ μικρές αποδόσεις (το μόνο που ίσως αξίζει είναι το πρώτο καθως το 1,53 είναι αποδεκτό). Στις Γαλλιδούλες τώρα το πρόγραμμα δε βοηθάει και δε θα κρατήσω απολύτως τίποτα ακόμα και το διπλό της Παρί που σκεφτόμουν το έσβησα απο τις επιλογές μου καθώς η ομάδα του Αντσελότι δείχνει να περνάει ενα μικρό ντεφορμάρισμα και απεναντί της θα βρεί τη Νανσι που πρέρχεται απο 4 συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα.






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Αγγλιδούλες

Οι αγαπημένες μου Αγγλιδούλες αποτελούν μια κατηγορία απο μόνες τους, σήμερα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μου θα το στηρίξω σε αυτές όποτε πάμε μια ξεχωριστή ανάλυση με τα ματς που θα ασχοληθουμε ανα κατηγορία.

Premier League
Αστον Βιλα- Τσελσι. Η ομάδα του Λονδίνου μετά την αποχώρηση του Βιλα Μποας δείχνει μεταμορφωμένη, με το διπλο στη Μασσαλία έχει εξασφαλίσει σε ένα μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του ch.l. και τώρα θέλει να πετύχει και τη συμμετοχή της στη διοργάνωση της επομένης χρόνιας μέσω της κατάληψης της 3-4ης θέσης. Κρατάμε δυνατά 2πλο chelsea (edit: μαθευτηκε οτι ο αρχηγος της Αστον Βιλλα ο Πετροφ πάσχει απο λευχαιμία δε ξέρω πως θα αντιδράσουν οι συμπαίχτες του και ο κόσμος όποτε το διαγράφω απο τις βασικές μου επιλογές.)
Wolves-Bolton Μάχη για τη σωτηρία απο τις δυο ομάδες που έχουν τα περισσότερα over στην κατηγορία 22/30 και 21/30 αντίστοιχα. Καμια απο τις δυο δε μπορεί να κλειστεί καθώς η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο όμάδες, θεωρώ οτι το over είναι απο τις καλύτερες επιλογές του διημέρου. over @1,85
QPR-Arsenal Aπο τη νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τοττεναμ και έπειτα η Αρσεναλ δείχνει μεταμορφωμένη η επίθεση της με αιχμή του δόρατος τον Φαν Περσι πετάει φωτιές και σκοράρει ακαταπαυστα θεωρώ οτι το ίδιο θα κάνει απεναντι και στην ομάδα του Σισε ( ο οποίος και πάλι θα λείψει καθώς αντίκρισε τη 2η κόκκινη κάρτα της σαιζόν με την ΚΠΡ) η οποία δεν κλείνεται πίσω. 2 over λοιπόν για τους κανονιέρηδες 2over @2.20

Championship
Ipswich-Barnsley Στη δύναμη της έδρας στηρίζεται φέτος η Ιπσουιτς (5 νίκες στα τελευταία 6 εντός) και πιστεύω οτι θα συνεχίσει να το κάνει εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες της Μπάρνσλει (Τιμωρημένος ο Ντόιλ (μέσος, 18 συμ.). Τραυματίες οι τερματοφύλακες Στιλ και Πρις, ο μέσος Πέρκινς και οι αμυντικοί  Χέισελ, Μπάτερφιλντκαι  Εντουαρντς). 1 @1.60
West Ham- Reading.  Ενα απο τα σημαντικότερα ματς της χρονίας για την απευθείας άνοδο καθώς η νικήτρια ομάδα θα έχει εξασφαλίσει σημαντικό πλεονέκτημα. Θα είμαι με τα σφυριά καθως τα έχω ποντάρει για άνοδο, όμως η φόρμα της Ρεντινκ με αποτρέπει να ποντάρω στον άσσο στο παιχνίδι αντίθετα πιστεύω οτι θα δούμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατερωθεν και η πλάστιγγα μπορεί να γύρει και απο τις δυο μερίες. g-g @ 1.83 και καλή μας τηλεθέαση.
Peterborough-Leicester H ομάδα της Λεστερ με εξαίρεση το τελευταίο της αγώνα προερχόταν απο 7 συνεχόμενα over (6 απο τα οποία και οβερ 3,5) στην έδρα της Πιτερμπορο όπου και ταξιδεύει σήμερα (14/19 οβερ εντος η Πιτερμπορο) το over φαντάζει ως αυτονόητη επιλογή. over @ 1.67

League one
Carlisle-Huddersfield Aκόμα μια αναμέτρηση που θα πάμε με το καλοπληρωμένο οβερ, το οποίο εμφανίζεται στις 4 τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Καρλάιλ για το πρωτάθλημα. 14/19 οβερ εντός για την Καρλαιλ και 10/18 για τη Χαντερσφιλντ. over @ 1,85
Bury- Tranmere Ανάγκη για βαθμους vs Φόρμα . Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μια ενδιαφερόμενη απέναντι σε μια αδιάφορη θα ήταν απο τους πιο πολυπαιγμένος άσσους ωστόσο αυτή η λογική δεν ισχύει στην Αγγλία, η Τρανμιρ είναι αήττητη απο τότε που ανέλαβε ο Μουρ πεταέι απο νίκη σε νίκη (στις 6 συνεχόμενες έχει φτάσει το σερι των Ροβερς) πιστεύω οτι αυτό το σερί θα διευρυνθεί απέναντι στη ντεφορμέ Μπερι.
2 @ 2.50

League Two
Plymouth-Bradford  Η Πλίμουθ βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού και παραμένει αήττητη για τρεις αγωνιστικές και το ματς με την Μπράντφορντ θεωρείται πολύ σημαντικό για την παραμονή της. Στην προσπαθειά της για νίκη θα τη βοηθήσουν και οι συμπλοκές των παικτών της Μπραντφορν με αυτους της Κροουλι μετά το τέλος του αγώνα οι οποίες έφεραν τρεις κόκκινες κάρτες και χάνει λόγω τιμωρίας τους αμυντικούς Α. Ντέιβις  και Ολιβερ, όπως και τον τερματοφύλακα Μακ Λάφλιν. 1 @ 2.10
Port Vale-Dagenham Εαν αυτός ο αγώνας παιζόταν στα πρώτα μισά της χρονίας θα βρίσκαμε τον άσσο γύρω στο 1.30 -1.40 από τότε βέβαια πολλά έχουν αλλάξει καθως η Πορτ Βειλ έχασε τη δαιμωνιώδη φόρμα που έιχε και η Νταγκεναμ μετά από αλαγές που έγιναν στην τεχνική ηγεσία και τις μεταγραφές που έκανε τα χριστούγεννα έπαψε να είναι ο σάκος του μποξ της κατηγορίας πετυχαίνωντας μάλιστα συνεχόμενες νίκες που την έφεραν πάνω απο τη ζώνη υποβίβασμού. Παρ' όλα αυτά η Πορτ Βειλ συνεχίζει να είναι δυνατή εντός έδρας και θεωρώ οτι θα κατεφέρει να νικήσε και θα ποντάρω τον άσσο μαζι με το οβερ (1η σε οβερ εντος έδρας η Πορτ Βειλ στην κατηγορία με 13/19) 1 over @ 3.25

Conference- Σκωτια

Στην αγαπημένη Conference και τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας όπου έχουμε παραδοσιακά πολλά γκολ θα πάμε με τα over Grisby- Kiddermnister  @1.72(14/20 και 13/20 αντιστοιχα στις εντός και εκτός αναμετρήσεις τους), over Μπρειντρι- Αλφρετον @ 1.60 (14/20 και 11/20) και το πιο δυνατο το 1over Mansfield-Ebsfield @ 1.95 (13/20 και 11/20 over και 5-1-1 στα τελευταια της 7 ματς η Μανσφιλντ). Στις Σκωτσεζες μας Dundee Utd-Dunfermlin 1 @1.4 (Σε εκπληκτικη κατάσταση η Νταντι μετράει 5 συνεχομενες νίκες και 6-2-0 στα τελευταία 8), East Sterling-Annan over @ 1.62 (9/10 τελευταία ματς οβερ η Ιστ Στερλινγκ και 6 συνεχόμενα οβερ η Ανναν) και τέλος Partick-Livingston over @ 1.9 (απο 13 συνεχόμενα οβερ προέρχεται η ομάδα της Λιβινγκστον)







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Παρασκευής

Βερόνα-Tσιταντέλα 1 @1.7
Έμεν-Χέλμοντ Σπορ (-1.5) 2  @2.3
Σεντάν-Λανς goal/goal  @1.83
x 17 units


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.407 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 232 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4390 μονάδες
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Σαβ/Κύριακου

Τριάδα Τουρκίας
Μπούρσασπορ Χ2 @1.4
Γαλατάσαραι 1 @1.25
Γκεντσλερμπιρλίγκι 1 @1.3
x 150 units


Mπούρσασπορ Χ/2 @5.5  x 25 units


Aστέρας Τρίπολης 1 @2.0
Μπούρσασπορ 2 @2.5
Μπολόνια Χ @2.6
x 20 units


Mπούρσασπορ Χ/2 @5.5
Κέρκυρα  1 @3.75
Μπολόνια Χ @2.6
Πανιώνιος gg @2.62
Aστέρας Τρίπολης 1 @2.0
Σύστημα 3-4-5 (0.8 στις 3άδες,1.2 στις 4άδες,1.2 στην 5άδα) = 15.2 units


Kέρκυρα 1&over @7
Άρης 2 @5
Μπολόνια 2-2 @12
Εργοτέλης 1-1 @6
Μπούρσασπορ Χ/2 @5.5
Σύστημα 3-4-5 = 4.8 units


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.622 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 215 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4407 μονάδες


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Mε μια πρώτη ματιά...

Άγιαξ-Χέρακλες  Άγιαξ(-2)   @2.075 
Άγιαξ γκολ ομάδας over 2.5  @1.75
Άστον Βίλα-Τσέλσι  under 2.5   @1.8
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ  2-3 γκολ   @1.95
Μπολόνια-Παλέρμο Χ  @2.6
Λέτσε-Τσεζένα 1  @1.57
Bερόνα-Τσιταντέλα 1   @1.75
Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ  1&over  @2.37

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Mπάνκα 29/3



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.265 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 0 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4622 μονάδες

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

*Ανάλυση Τουρκίας (πονηρές επιλογές στο φινάλε του πρωταθλήματος)


*Aνάλυση Τουρκιας
Δύο τελευταίες αγωνιστικές στην Τουρκία οπού φαίνεται να υπάρχει αρκετό ψωμί καθώς υπάρχουν ενδιαφερόμενες και αδιάφορες ομάδες.Για να αποκρυπτογραφήσουμε καλύτερα το πρωτάθλημα θα χωρίσουμε τις ομάδες σε γκρουπ.
1)Αδιάφορες ομάδες
Ορντουσπόρ,Καισέρισπορ,Καραμπούκσπορ,Mανίσασπορ,
Οι παραπάνω ομάδες δεν έχουν πλέον στόχους στο πρωτάθλημα,ενώ οι Καισέρι και Καραμπουκσπορ συνεχίζουν στο κύπελλο.

2)Play off για τον τίτλο και τα εισητήρια για το champion league.
Γαλατάσαραι              71
Φενέρμπαχτσε           64
Τραμπζονσπόρ          54
Μπεσίκτας                54

Mε νίκες θέλουν να συνεχίσουν και οι 4 ομάδες για να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play off.

3)Ομάδες που παλεύουν για την είσοδο στα play off(2) με στόχο 1 εισητήριο για το Europa league
5 Σίβασπορ 47              
6 Μπουρσασπόρ 46    
7 Γκεντσλερμπιρλίγκι 46
8 Εσκισεχίρ 46              
9  Ιστανμπούλ ΒΒ 44    
10 Γκαζιαντέπσπορ 42  
11 Μερσίν 42                  
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5 έως 8 θα αγωνιστούν μεταξύ τους.Όποια τελικά καταλάβει την πρώτη θέση σε αυτό το mini πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει την 4η του παραπάνω group με το νικητή να εξασφαλίζει το τελευταίο εισητήριο για το Europa League.

4)Ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία
Αντάλιασπορ 39
Σαμσουνσπόρ 33

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:
33η αγωνιστική
Μέρσιν Ιντμάν Γιουρντού  -   Καρντεμίρ Καραμπόκ    
Γκαζιάντεπσπορ - Ανκαραγκουτσού
Γκεντσλερμπιρλιγκί - Μανίσασπορ
Καϊσέρισπορ - Εσκίσεχιρσπορ
Σίβασπορ - Ι. Mπουγιουκσεχίρ
Γαλατάσαραϊ - Ορντούσπορ
Αντάλιασπορ - Μπούρσασπορ
Μπεσίκτας - Σάμσουνσπορ
Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε

34η αγωνιστική
Ανκαραγκουτσού  -   Καϊσέρισπορ    
Καρντεμίρ Καραμπόκ - Μπεσίκτας
Σάμσουνσπορ - Σίβασπορ
Μπούρσασπορ - Γκαζιάντεπσπορ
Φενέρμπαχτσε - Αντάλιασπορ
Μανίσασπορ - Γαλατάσαραϊ
Εσκίσεχιρσπορ - Μέρσιν Ιντμάν Γιουρντού
Ι. Mπουγιουκσεχίρ - Γκεντσλερμπιρλιγκί
Ορντούσπορ - Τραμπζονσπόρ

Επιλογές
-H επιλογή που προκύπτει από τους αγώνες των ομάδων που βρίσκονται στο group των play off,είναι ο άσσος της Γαλατά που αγωνίζεται στην έδρα της κόντρα στην αδιάφορη Ορντουσπόρ και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβωπάτημα της Φενερ που αγωνίζεται με την Τραμπζονσπορ.Μικρός ο άσσος του @1.25 που όμως αποτελεί δυνατό στήριγμα.
-Επιλογή προκύπτει από το ζευγάρι Αντάλιασπορ-Μπούρσασπορ.Η Αντάλια με 1 βαθμό εξασφαλίζει τη σωτηρία της ενώ και η Μπούρσα με τον ένα βαθμό πηγαίνει για δύο αποελέσματα στον αγώνα με την Γκαζιαντέπ στην έδρα της για την κατάληψη μιας θέσης στα play off της Ευρώπης.Παράλληλα υπάρχει και το παιχνίδι της Μπεσίκτας με τη Σαμσουνσπόρ.Η Μπεσίκτας θέλει νίκη για να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση στα play off και να διεκδικήσει εισητήριο για τα προκριματικά του champion league.H Σαμσουνσπόρ θέλει δύο δικές της νίκες και δύο ήττες της Αντάλια για να καταφέρει να σωθεί αυτή τελικά.Θεωρητικά το Χ στο Αντάλια-Μπούρσα έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισεις,όμως σε περίπτωση που η Σαμσουνσπόρ δεν κερδίζει την ίδια ώρα στην έδρα της Μπεσίκτας(κάτι που είναι πολύ πιθανό) αυτομάτως η Αντάλια είναι τελείως αδιάφορη ,πράγμα που ευνοεί την Μπούρσα η οποία με διπλό εξασφαλίζει το στόχο της από την 33η αγωνιστική.Η επιλογή που προκύπτει ξεκάθαρα είναι το Χ2 της Μπούρσασπορ στο @1.4 αλλά και για τους πιο πονηρούς το Χημιχ. 2τελικό στο @5.5 καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να μείνουν στο Χ και σε περίπτωση που η Σαμσουνσπόρ χάνει απο την Μπεσίκτας,η αδιάφορη Αντάλια να υποκύψει στο κίνητρο της Μπούρσα.Από κοντά κρατάμε και το διπλό σε απόδοση @2.6
-Τρίτη επιλογή ο μικρός άσσος της Γκεντσλερμπιρλίγκι κόντρα στην αδιάφορη και υποβιβασμένη Μανισασπορ στο @1.3
-Πιθανές επιλογές ο άσσος της Μερσίν κόντρα στην Καραμπούκσπορ που έχει το μυαλό της στο κύπελλο (@2.0) και με μικρότερη θέρμη το διπλό της Εσκισεχίρ (@2.6)κόντρα στην Καισέρι,που και αυτή θα έχει το μυαλό της στο μοναδικό της στόχο που δεν είναι άλλος από το κύπελλο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Όταν δε μπαίνει η μπάλα στο πλεκτο...


Για όσους δεν είδαν το χθεσινό ματς και πως χάσαμε 3 προτάσεις (μια ο κάθε tipster) μερικές φορές η μπάλα απλά δε σε θέλει......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Πέμπτης


Ατλέτικο Μαδρίτης 1 @1.5
Σάλκε over @1.7
x 140 units                                      WIN +217 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Live Bet

Όπως πολλοί από εσάς θα έχετε διαπιστώσει βλέποντας το ματς της Μιλαν με τη Μπάρτσα έχουμε εκατερωθεν χαμένες ευκαιρίες και το g-g αυτηή τη στιγμή στο  30ο λεπτό πληρώνει 2,6 και το οβερ 3,5 5,6 πιστεύω οτι αξίζει να τα ποντάρουμε σύμφωνα με τη ροή του αγώνα.

Milan-Barca g-g 2,6 30 units
Milan-Barca over 3,5 5,6 10 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση διημέρου pappous


Μίλαν-Μπαρτσελόνα g-g @1.72
Mαρσέιγ-Μπάγερν  2 @1.80
Σαλκε- Μπιλμπαο over @1.65
Ατλέτικο Μαδρίτης- Αννοβερο 1 over @2.10
x46.96 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Τετάρτης


Μίλαν-Μπαρτσελόνα over 3.5 @3
Mαρσέιγ-Μπάγερν  Mπαγιερν να κερδίσει χωρίς να δεχτει γκολ @2.87
x25 units (William Hill)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Ανάλυση αγώνων Uefa Europa League


ΑZ Alkmaar- Valencia. Kαι οι 2 ομάδες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. H Alkmaar μπορεί να βρίσκεται ακόμα πρώτη στην Ολλανδία αλλά αποκλείστηκε στο κύπελλο εντός έδρας από τη Χέρακλες και δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της γκέλες των Αιντχοφεν και Τβέντε καθώς γκέλαρε και αυτή σε θεωρητικά εύκολα ματς όπως αυτό με τη Μπρέντα εντός έδρας. Σε εξίσου άσχημο φεγγάρι βρίσκεται και η Βαλένθια βρίσκεται εδώ και 4 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη με 2 βαριές ήττες μάλιστα από την τελευταία Σαραγόσα εντός (με 9 παίχτες μάλιστα η αντίπαλος της και ενώ προηγούνταν με 1-0) και την αδιάφορη Χεταφε εκτός. Δε μπορώ να ποντάρω σε ένα παιχνίδι που και οι 2 ομάδες βρίσκονται σε τόσο άσχημη κατάσταση. Η έδρα της Αλκμμαρ ίσως ισορροπήσει φανέλα της Βαλένθια και δούμε μια ισοπαλία που στο υψηλό 3,4 ίσως αξίζει για ένα συστηματάκι.

Atletico de Madrid - Hannover. H Ατλέτικο από την έλευση του Σιμεόνε στον πάγκο της και μετά παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μια σοβαρή ομάδα με αρχή και τέλος που ξέρει να κερδίζει αυτό που θέλει και με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι της (που όμως είχε 2 δοκάρια) παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως η απόδοση του άσσου όταν απέναντι σου έχεις τους πάντα μαχητικούς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γερμανούς είναι αστεία. Πιστεύω ότι η Ατλέτικο θα κερδίσει αλλά επειδή δε μου αρέσει η απόδοση του άσσου και επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να σκοράρει και το Αννόβερο θα πάω με το g-g στο ελκυστικό 1.83 και με το 1over στο 2.10


Schalke- Athletic de Bilbao.  Οι Ισπανοί χωρίς το Γιορέντε στην 11αδα έδειξαν οτι δε μπορούν καθώς δεν έχουν κάποιο αξιόλογο center for να τον αντικαταστήσει καθώς ο Toquero σιγούρα δεν έχει την αίσθηση του γκολ όπως ο πρώτος σκορερ των Βάσκων και στα τελευταία ματς μετά τον τραυματισμό του πρώτου δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν. Στον αντίποδα η Σάλκε βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της χρονιάς πετάει από νίκη σε νίκη και δείχνει να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο champions league της επομένης σαιζόν. Εγώ θα ποντάρω στο 1over που βρίσκω στο 3 ( και σαν σκοράκι το 3-1) όποιος όμως φοβάται την επιστροφή Γιορέντε ή γουστάρει τους Βάσκους και πιστεύει στην καρδιά που δείχνουν στα ευρωπαικά ματς πιστεύω οτι το όβερ ειναι πολύ καλή επιλογή και στο 1,65 θεωρώ οτι είναι από τα δυνατότερα σημεία του τριημέρου.

Sporting- Mettalist  Δυο εντελώς "ανισόρροπες" ομάδες και οι δυο δείχνουν να χάνουν το "σεντόνι" καθώς προέρχονται από εκτός προγράμματος ήττες από Ζιλ Βιθέντε και Άρσεναλ Κιέβου αντίστοιχα αλλά στην Ευρώπη εντυπωσιάζουν. Τους Ουκρανούς τους είδαμε να σκορπίζουν εύκολα τη Σαλτσμπουργκ με δυο 4αρες, να παίζουν καλά εντός έδρας με τον Ολυμπιακό εντός έδρας και να μη μπορούν να σκοράρουν και χάλια εκτός όπου η άμυνα τους πελαγοδρομούσε (όπως και στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Ουκρανία που δέχτηκαν 4 γκολ) ωστόσο κατάφεραν να βάλουν 2 γκολ και να προκριθούν. Ομοίως και η Σπόρτινκ που παρά το ότι δείχνει μεγάλη αστάθεια φέτος κατάφερε στην προηγούμενη φάση να αποκλείσει ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης τη Σιτι με μεγάλο όπλο τις αντεπιθέσεις. Το 2.15 του οβερ πιστεύω ότι είναι προκλητικό και θα είναι στις επιλογές μου καθώς οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να δεχτούν γκολ κάθε στιγμή.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Ελλάδα-Superleague

Aστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
Αδιάφορος ο ΟΦΗ που έχει εξασφαλίσει απο νωρίς τη σωτηρία του.Σε φοβερή κατάσταση ο Αστέρας στον β' γύρο.Κυναγάει την 6η θέση μαζί με τον Άρη, που είναι πιθανό να οδηγεί στην Ευρώπη, σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του ΠΑΟ και της ΑΕΚ από της ευρωπαικές διοργανώσεις λόγω οικονομικών προβλημάτων.Τον άσσο βρίσκουμε στο @1.95


Εργοτέλης-Ατρόμητος
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.Ο Ατρόμητος από τη μεριά του θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος,αλλά όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής της ομάδας Γ. Δώνης πρωταρχικός στόχος είναι το κύπελλο.Σφιχτό παιχνίδι με πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία και πιθανό σκορ το 1-1,κάτι που συνάδει και με την παράδοση (1-4-0 με 3/4 Χ να είναι με σκορ 1-1)


Κέρκυρα-ΑΕΚ
Η δεινή βαθμολογική θέση αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Κέρκυρα δίνει χαρακτήρα τελικού στο παιχνίδι.Δεν πείθει με τις εμφανίσεις τις η ΑΕΚ, ειδικά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.Με ρίσκο θα επιλέξουμε τον άσσο της Κέρκυρας σε ένα do or die παιχνίδι, στο υψηλό @4.2
Στα θετικά για την εμφάνιση του άσσου οι αρκετές και σημαντικές απουσίες κυρίως στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ και η αλλαγή προπονητή από πλευράς Κέρκυρας.


Παναθηναικός-Άρης
Πτωτικές τάσεις παρατηρούνται στο διπλό καθώς ο Παο των πολλών προβλημάτων δείχνει να ξεμένει από στόχους μετά και από την ήττα του 2 βδομάδες πριν από τον Ολυμπιακό.Ο Άρης από την άλλη κυνήγαει την ΑΕΚ για την 5η θέση αλλά ως πιο εφικτό στόχο έχει την κατάληψη της 6ης θέσης που υπό προυποθέσεις μπορεί να οδηγεί στην Ευρώπη.Θα ρισκάρουμε στο διπλό σε αποδόσεις κοντά στο @5.0


Πανιώνιος-Λεβαδειακός
Αυτά τα παιχνίδια συνηθίζει να τα παίρνει ο Πανιώνιος στην έδρα του όμως κάτι μου λέει να μην ασχοληθώ με σημείο.Επιλογή ρίσκου το over στο @2.6 που έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης βάσει του τρόπου που αγωνίζονται τις τελευταίες αγωνιστικές ομάδες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
1Comments

Aνάλυση αγώνων Champions League


Mίλαν-Μπαρτσελόνα
Γκολ και θέαμα αναμένεται στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σήμερα, καθώς τα μεταξύ τους αποτελέσματα στη φάση των ομίλων ήταν 2-2 στο Καμπ Νου και 2-3 στο Μιλάνο.
Με απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες καθώς από πλευράς Μίλαν θα απουσιάσει ο βασικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα αλλά και ο Φαν Μπόμελ, ενώ στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, πονοκέφαλο δημιουργεί η απουσία του Αμπιντάλ αλλά και του Αντριάνο, που στην ουσία αναγκάζουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καλύψει με αλχημείες την θέση του αριστερού μπακ.Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν επίσης ο Βίγια και ο Αφελάι.
Η Μίλαν, που έχει σε τρομερή φόρμα τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη νίκη καθώς γνωρίζει πως τα πράγματα στον επαναληπτικό του Καμπ Νου μόνο εύκολα δε θα είναι.
Για τη Μπαρτσελόνα δε χρειάζεται να πούμε και πολλά, καθώς είναι γνωστή η επιθετική της φιλοσοφία, με όποιον αντίπαλο και αν αγωνίζεται.
Τα φετινά αποτελέσματα των δύο ομάδων,ο τρόπος που αγωνίζονται, η παράδοση αλλά και οι απουσίες και των δύο στην άμυνα, μας οδηγούν ξεκάθαρα στη επιλογή του over @1.7.Mε ρίσκο θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και το over 3.5 @2.75 .Πιθανά σκορ 1-2/1-3/2-2/2-3.

Mαρσέιγ-Μπάγερν
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Μαρσέιγ, έχοντας 7 ήττες στα τελευταία της 8 παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις. Μοναδικοί στόχοι πλέον για την ομάδα της Μασσαλίας, η κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στη Λυών και η πρόκριση στους 4 ή γιατί όχι και στον τελικό του champions league.
Σημαντικές απουσίες προέκυψαν για την ομάδα του ΝτεΣαμπ, καθώς από το σημερινό αγώνα θα απουσιάσουν ο βασικός τερματοφύλακας Ματαντά και ο βασικός στόπερ Ντιαβαρά, ενώ πιθανή απουσία στην επίθεση είναι αυτή του Ρεμί.
Η Μπάγερν εντυπωσιάζει με τις τελευταίες της εμφανίσεις σε κύπελλο,πρωτάθλημα και champions league. Mεγάλος της στόχος για τη φετινή χρονιά δεν είναι άλλος από την πρόκριση της στον τελικό του champions league που γίνεται και στη έδρα της.
Μόνο μία απουσία για τους Βαυαρούς, αυτή του Φαν Μπούιτεν που όμως απουσιάζει εδώ και καιρό.
Το διπλό σε απόδοση @1.85 δε μας καλύπτει.Ίσως η νίκη της Μπάγερν χωρίς να δεχτεί γκολ @2.75  (Αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Ρεμί) ή η νίκη της Μπάγερν με 1 ή 2 γκολ διαφορά @3.75 και @4.75 αντίστοιχα (@2.125 συνδυαστικά) να αξίζουν περισσότερο της προσοχής μας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Μπανκα 27/3 pappous


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Ανοιχτά μπετ: 0 μονάδες.

Mακροχρόνια στοιχήματα:0 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 
4.466,96 μονάδες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Mπάνκα 27/3 formaikas

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.400 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 140 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4265 μονάδες

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Αν θέλει η μπάλα...



Όσο δε μου αρέσει να γίνομαι γραφικός,τόσο σε αναγκάζει πολλές φορές η θεά τύχη να χρησιμοποιείς εκφράσεις που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά και ξανά. 
Μέτρια τα αποτελέσματα γενικά στο σημερινό κουπόνι, με αρκετά σπασίματα στην Αγγλία αλλά και στο Champions League, καθώς η πλειοψηφία των παιχτών πήγε με το 1Χ της Μπενφίκα.
Το παιχνίδι στην Κύπρο κύλησε όπως ακριβώς προβέψαμε ,ήταν ουσιαστικά παράσταση για ένα ρόλο.Το τελικό σκορ αν και μέσα στις προβλέψεις μας (0-2/0-3) μας στεναχώρησε λίγο καθώς στο συστηματάκι με τα σκορ επιλέχτηκε τελικά το 0-2.Κι αν εμείς χάσαμε το σκοράκι στο 90΄ , ο psaras μας  με αυτό το γκολ αλλά και με 2 ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις στον αγώνα Τότεναμ-Μπόλτον 3-1(επιλογή το 1 με over 3.5) συνεχίζει ακάθεκτος και δείχνει έτοιμος να μας πληρώσει για δεύτερη συνεχή φορά μετά το ταμείο της Κυριακής (Μπαρτσελόνα over)!Το δικό μου βασικό στοίχημα συνεχίζει και αυτό μετά τη σημερινή νίκη της Ρεάλ χωρίς να δεχτεί γκολ.
Στα σκοράκια μας τώρα, έξω πέσαμε μόνο στον αγώνα της Μπενφίκα, ενώ Γουέστ Χαμ 0-2(επιλογή το 1-2) , Γκρίσμπι 1-1(επιλογή το 1-2) , Ρεάλ 0-3(επιλογή το 0-2) , Κρόουλι 1-2 (επιλογή το 2-2) , όλα χάθηκαν στο γκολ.
Στό μπάσκετ τώρα η στοιχηματική ευκαιρία της ημέρας παρουσιάστηκε στον αγώνα Ούνιξ-Μπαρτσελόνα, όταν στο 17' και μετά από ένα τραγικό δέυτερο 10λεπτο η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους και το +5.5 της Μπαρτσελόνα μας δινόταν σε απόδοση 1,76.Τελικό αποτέλεσμα 56-67!Περιμέναμε λοιπόν να κλείσουμε τη δυάδα μας με το +2.5 του Παναθηναικού. Το παιχνίδι έληξε 65-62 με τον Παναθηναικο να αστοχεί απο τη γραμμή των 6.75 στην τελευταία επίθεση και έτσι καταφέραμε να χάσουμε 70 units και 163 units πιθανό καθαρό κέρδος για 0.5 πόντο!!!
Τελίκα ,είναι πράγματι μεγάλη τατάνα η μπάλα σε οποιαδήποτε μορφή της......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Μπάσκετ


Μακάμπι-Παναθηναικός(+2.5) @1.9
*Live 17' (34-22) Ούνιξ Καζάν-Μπαρτσελόνα(+5.5) 2 @1.76
x 70 units


-70 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Τρίτης


Μπρέιντι over @1.66
Ίπσουιτς over @1.72
M.K.Nτονς over @1.7
x 60 units


Mπενφίκα g/g @1.9
Μακάμπι-Παναθηναικός(+6.5) 2 @1.44
Μπαρτσελόνα over @1.7
x 40 units


Γουεστ Χαμ 2over @2.62
Γκρίσμπι 2over @2.75
Xαλ 2 @2.62
Τζίλιγχαμ 2οver @3.25
Μακάμπι-Παναθηναικός(-2.5) 2 @2.55
Σύστημα 3-4-5 x 2 =9.6 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Tσου-Λου και κύπελλο Αγγλίας


Απο προχτές το βράδυ μου έχει καρφωθεί στο μυαλό το 2-1 τις Μπενφίκα.Οφείλω να το τιμήσω.
Πολύ δυνατά επίσης βλέπω το 2over τις Ρεάλ και το over της Μπάρτσα.Κάνοντας το σχετικό μπέρδεμα στο μυαλό μου με τα εγγλέζικα προέκυψαν οι παρακάτω προτάσεις.


Μπενφίκα 2-1 @9.5
Σάντερλαντ Χ @3.3


Ρεάλ 2over @1.83
Mπαρτσελόνα over @1.7
Tότεναμ 1&over 3.5 @2.6


Για να δούμε,θα συνδυάσουμε ευρωπαϊκή κουζίνα με εγγλέζικο fish and chips???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Τρίτης

Με fun bets θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς το καλό μας δελτίο με Ρέαλ win to nil και Barca over έχει παιχτεί και τρέχει ακόμα.


Ίπσουιτς over @1.72
Γουόλσολ under @1.66
Tζίλιγχαμ 2 @2.2
Μπρέιντι over @1.66
x 10 units


Στιβενέιτζ under @1.66
Γιορκ 2 @1.66
Γκρίσμπι 2 @1.85
Ρεάλ win to nil @1.83
x 10 units


Ίπσουιτς over @1.72
Γουόλσολ under @1.66
Tζίλιγχαμ 2 @2.2
Μπρέιντι over @1.66
Στιβενέιτζ under @1.66
Γιορκ 2 @1.66
Γκρίσμπι 2 @1.85
Ρεάλ win to nil @1.83
x 5 units


Ρεάλ 0-2 @6.5
Μπενφίκα 2-1 @9.5
Γκρίσμπι 1-2 @9
Γουεστ Χαμ 1-2 @9
Κρόουλι 2-2 @15
Σύστημα 2-3-4-5 με 0.5 στις 2άδες,0.32 στις 3άδες
                                 0.3 στις 4άδες και 0.3 στην 5άδα = 10 units

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.300 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 135 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4265 μονάδες

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Champions league


Μπενφίκα-Τσέλσι

Η αήττητη εντός έδρας Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Τσέλσι που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στο θεσμό.
Με τους φορμαρισμένους Καρντόσο,Γκαιτάν και Αιμάρ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη η Μπενφίκα καθώς γνωρίζει ότι η Τσέλσι αν και αδύναμη φέτος  στα εκτός έδρας παιχνίδια,στο Stamford Bridge  μπόρει να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
Με την έλευση Di Mateo η ομάδα έδειξε άμεσα σημάδια ανάκαμψης ,είκονα που χάλασε βέβαια στα τελευταία παιχνίδια με Σίτι και Τότεναμ.Παρόλα αυτά είδαμε τον Drogba να θυμάται πως είναι  παίκτης πρώτης κλάσης,μέχρι και τον Τόρρες να σκοράρει!
Αν και σε τέτοια τέτοια παιχνίδια οι ομάδες κατά κύριο λόγο προσπαθούν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα,η Μπενφίκα είναι αναγκασμένη να κυνήσει το γκολ ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού στη έδρα της Τσέλσι.
Το ματς δείχνει να γέρνει προς τον άσσο.Εναλλακτικά όμως θα επιλέξουμε τα σκορ 1-0/2-1 με κάλυψη τα 2-0 και 1-1,που συνδυαστικά μας δίνουν απόδοση  @2.1 




ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης

Κι όμως ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 8 του Champions League,γράφοντας τη δική του ιστορία στο θεσμό.Για κακή του τύχη έπεσε πάνω στη Ρεάλ του Μουρίνιο που ως στόχο δεν έχει άλλο από την κατάκτηση του τροπαίου.
Με όλα του τα αστέρια ταξίδεψε στην Κύπρο ο Μουρίνιο θέλοντας να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.Χωρίς απουσίες παρατάσσεται και ο ΑΠΟΕΛ.
Δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό τακτικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς,καθώς πρωταρχικός του στόχος είναι  το μηδέν στην άμυνα.
Η άμυνα της Ρεάλ αποτέλεί την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσεις με μόλις  τέσσερα γκολ παθητικό.
Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αγωνιστεί σε δεύτερο ρόλο,με στόχο την διατήρηση του 0 κάτι που βεβαίως φαντάζει πολύ δύσκολο.Δύσκολο επίσης φαντάζει το να πετύχει κάποιο τέρμα με τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργεί.Σημείο αποτελεί η νίκη της Ρεάλ χωρίς να δεχτεί γκολ (win to nil) @1.83 με πιθανά σκορ τα 0-2/0-3  με συνδυαστική απόδοση @3.15

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Mπάνκα 26/3


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4650 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 4594 μονάδες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Μπάνκα 26/3


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.600 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 100 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4300 μονάδες
   

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Champion league



Mίλαν-Μπαρτσελόνα over2.5  @1.75
ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ  Ρεάλ να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ  @1.85
x 100 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση εβδομάδας


Μάντσεστερ -(1.5) @1.75
Μίλαν-Μπαρτσελόνα over @1.75
Mαν. Σίτι-Σάντερλαντ  1  @1.25
x 200 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Bραδινή τριάδα


Γιουβέντους  1 @1.61
Πόρτο 2 @1.4
Παρί Σεν Ζερμέν over 2.5  @2.0
x 37 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Kάβα Κυριακής

Μέτρια τα αποτελέσματα στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης με την πλειοψηφία των παιχτών να πηγαίνουν κουβά.Παρόλα αυτά ο psaras μας κατάφερε να ξεφλυγει απο τη φουρτούνα και να βγάλει μια καλή ψαριά!Το στοίχημα όμως δεν τελείωνει εδώ.Έρχεται το μεσοβδόμαδα κουπόνι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δυνατό come-back στα ταμέια.
Παρόλα αυτά πάντως η πρόταση μας με νικητές πρωταθλημάτων δείχνει να πηγαίνει εξαιρετικά καθώς City και Benfica έχασαν βαθμούς,ενώ η Μίλαν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της score και να πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στη Ρόμα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.824 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 37 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4600 μονάδες
   

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση Κυριακής


Άγιαξ gg  @1.47
Μπιλμπάο 1&over  @1.95
Λα Κορούνια 1&over @2.5
x120 units


Πάρμα 2  @2.0
Μπέιρα Μαρ Χ  @3.0
Οντένσε Χ2 @2.25
Καρντεμίρ Καραμπόκ 1&over  @2.87
Eσπανιόλ over @1.8


Συσ. 3-4-5 x 8 = 36 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments



Δεν έμεινε ούτε ευρώ για μπακαλιάρο σήμερα,γι'αυτό θα φάμε παστά!
Πάμε να δούμε μηπως μπλέξει τίποτα στα δύχτια μας στη σημερινή μας ψαριά...


Λεβαδειακός(-1)   2  @2.075
Λάτσιο  1  @1.91
Νιουκάστλ over  @1.9


''Θα πάρω μια ψαρόβαρκα μωρό μου...θα πάρω μια ψαρόβαρκα......."

                                                    Win!   7.53 απόδοση 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Κυριακής


Αταλάντα Χ @2.75
Ατλέτικο Μαδρίτης Χ @3.5
20 units


Kαρντεμίρ Καραμπόκ 1 @1.85
Άγιαξ over  @1.57
Mάντσεστερ -1.5 @1.75
120 units


Eσπανιόλ 2-3 γκολ @2.0
Μπιλμπάο 1&over  @1.95
60 units


Γαλατά 1&over  @2.4
Πάοκ gg @2.2
50 units


Καρντεμίρ 1&over @2.87
Γαλατά  1&over  @2.4
Μπιλμπάο 1&over  @1.95
Άγιαξ over 3.5  @2.37
10 units


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.824 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 280 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4564 μονάδες
  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Κάβα 24/3

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.833.84 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 20 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα:200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 4824 μονάδες
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments